Project in de kijker: BARRY CALLEBAUT LOKEREN

De meesten onder jullie hebben ongetwijfeld al gehoord van het nieuwe chocoladedistributiecentrum van Barry Callebaut. Het gigantische magazijn dat zich op het nieuwe industrieterrein naast de E17 in Lokeren bevindt, zou het grootste chocoladedistributiecentrum ter wereld moeten worden.

De beursgenoteerde vastgoedgroep WDP – Warehouses with brains stond in voor de bouw van dit distributiecentrum in opdracht van Barry Callebaut, ’s werelds grootste chocoladeproducent. Het magazijn zal een opslagcapaciteit hebben van maar liefst 80.000 ton chocolade.

WINLOCK stond in voor de compartimentering van het gloednieuwe distributiecentrum in opdracht van Willy Naessens Industriebouw, onder hoofdaannemer Alheembouw. Wij plaatsten een combinatie van EI1 60 en EI1 120 sectionaalpoorten, waarvan een EI1 60 sectionaalpoort met geïntegreerde vloeistofbarrière.

Voor het gedeelte brandcompartimentering aan de conveyor doorgangen installeerden wij EI1 120 schuifpoorten en een EI1 120 sectionaalpoort in opdracht van SSI SCHÄFER.

 

Deel dit nieuws

Taalswitcher

Andere

Left Menu Icon