Project in de kijker: UNILIN OOSTROZEBEKE

UNILIN Panels produceert innovatieve houten panelen voor de bouw- en interieursector. Hun producten zijn duurzaam, kwalitatief, flexibel beschikbaar en uitmuntend in design. Het bedrijf beschikt over productiesites in België, Frankrijk, Nederland en Duitsland.

Enkele jaren terug nam UNILIN Panels hun sectorgenoot Spano uit Oostrozebeke over, een Belgische plaatmaterialenproducent.
Vandekerckhove Metaalbouw deed beroep op WINLOCK voor de compartimentering van dit gebouw, dat eveneens de hoofdzetel van UNILIN Panels is. Hiervoor installeerden we verschillende EI1 60 sectionaalpoorten met een vuurrode afwerking.

Naast de compartimentering voor UNILIN in Oostrozebeke stond WINLOCK ook in voor de compartimentering van UNILIN in Desselgem. Wij plaatsten een EI1 60 sectionaalpoort met geïntegreerde vloeistofbarrière om de brandveiligheid te kunnen verzekeren.

Wij staan ter uwer beschikking voor al uw vragen betreffende compartimentering:
? sales@winlockfiredoors.com
? +32 (0)9 340 50 20
? www.winlockfiredoors.com

Deel dit nieuws

Taalswitcher

Andere

Left Menu Icon