Winlock
Facebook Instagram Linkedin

 

Realisatie brandwerende poorten DSV Tholen!

12/05/2020

DSV, gerenommeerde partner op vlak van internationaal transport en logistiek, beschikt over unieke opslagmagazijnen en distributiecentra over heel de wereld. Met als doel een toegevoegde waarde te kunnen bieden op vlak van transport en logistiek voor zowel grote als kleinere spelers.

Op het industrieterrein in Tholen bouwde de groep een nieuw logistiek magazijn van maar liefst 95.000 m², meteen ook hun grootste in Nederland. Het Zeeland, is een strategisch gekozen locatie, perfect centraal gelegen tussen Antwerpen en Rotterdam.

WINLOCK stond in voor de brandcompartimentering van de nieuwbouw. Voor de nieuwe realisatie brandwerende poorten DSV Tholen werden de brandwerende poorten geproduceerd en afgewerkt op maat van de behoeften van de opdrachtgever.

De compartimentshallen werden voorzien van LIQUID LOCK's. Meer bepaald, CE-gemarkeerde brandwerende poorten Ei1 60 met vloeistofbarrière. De brandwerende poorten kregen een BICOLOR afwerking, wit aan de binnezijde en grijs voor het buitenaanzicht. Tot slot zijn de brandwerende poorten uitgerust met een zichtvenster, brandwerende beglazing van 400 mm x 400 mm

Wij danken DSV - Global Transport and Logistics en ASSA ABLOY ENTRANCE SYSTEMS voor de fantastische samenwerking en het tot stand brengen van deze prachtige realisatie.

Mantente informado de nuestras últimas noticias

*campos obligatorios

Winlock Systems bvba
Weverslaan 32
9160 Lokeren
België

Rue de Luxembourg 67
59777 Euralille
Frankrijk

T +32 [0]9 340 50 20

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info