Winlock
Facebook Instagram Linkedin

 

Project in de kijker: BARRY CALLEBAUT LOKEREN

26/05/2021

De meesten onder jullie hebben ongetwijfeld al gehoord van het nieuwe chocoladedistributiecentrum van Barry Callebaut. Het gigantische magazijn dat zich op het nieuwe industrieterrein naast de E17 in Lokeren bevindt, zou het grootste chocoladedistributiecentrum ter wereld moeten worden.

De beursgenoteerde vastgoedgroep WDP - Warehouses with brains stond in voor de bouw van dit distributiecentrum in opdracht van Barry Callebaut, ’s werelds grootste chocoladeproducent. Het magazijn zal een opslagcapaciteit hebben van maar liefst 80.000 ton chocolade.

WINLOCK stond in voor de compartimentering van het gloednieuwe distributiecentrum in opdracht van Willy Naessens Industriebouw, onder hoofdaannemer Alheembouw. Wij plaatsten een combinatie van EI1 60 en EI1 120 sectionaalpoorten, waarvan een EI1 60 sectionaalpoort met geïntegreerde vloeistofbarrière.

Voor het gedeelte brandcompartimentering aan de conveyor doorgangen installeerden wij EI1 120 schuifpoorten en een EI1 120 sectionaalpoort in opdracht van SSI SCHÄFER.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

*verplichte velden

T +32 [0]9 340 50 20
info@winlockfiredoors.com

Winlock Systems bvba
Weverslaan 32
9160 Lokeren
België

10, rue Michel Servet
5900 Lille
Frankrijk

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info