Winlock
Facebook Instagram Linkedin

 

šŸ”§ Winlock at service for KTN FR

08/06/2020

De logistieke site van KTN in Saint-Martin-de-Crau werd gebouwd in 2004 en biedt een opslagcapaciteit van 300.000 mĀ². Dankzij zijn strategische ligging heeft men directe toegang tot de hoofdwegen om Zuid-Frankrijk en Zuid-Europese landen te bevoorraden. Bovendien is de site gelegen op slechts 40 km afstand van de haven van Fos-sur-Mer.

WINLOCK stond in voor de brandcompartimentering van het gigantische magazijn. Katoen Natie optimaliseert haar opslagcapaciteit en biedt haar klanten heel veel flexibiliteit op deze Ā« multi-customer Ā» site. Elke dag is er een enorme flow van goederen doorheen het gebouw. De industriĆ«le brandwerende poorten op deze site worden dan ook intensief gebruikt. Op jaarlijkse basis voeren wij een gericht en onderbouwd onderhoud uit om het brandwerende en duurzame karakter van onze producten te waarborgen en de goede werking bij brand te verzekeren.

KTN heeft bij WINLOCK een sluitend onderhoudscontract. Recent voerde WINLOCK een onderhoud uit op al de brandwerende poorten.
Alles werd nagekeken op basis van een checklist en de nodige herstellingen werden uitgevoerd. Verder hoeven zij zich dus geen zorgen te maken..
De voordelen van een onderhoudscontract op maat van uw noden en behoeften zijn een duurzame garantie op onze producten, de continuĆÆteit van de flow van goederen en diensten, continuĆÆteit van productie en geen verlies van omzet.

Wij staan 24/7 tot uw dienst om u een probleemoplossend en tijdsefficiƫnt antwoord te bieden waarin de certificatie van onze diensten en onze producten zowel in onderhoud als in herstellingen vooropgesteld worden.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

*verplichte velden

T +32 [0]9 340 50 20
info@winlockfiredoors.com

Winlock Systems bvba
Weverslaan 32
9160 Lokeren
Belgiƫ

10, rue Michel Servet
5900 Lille
Frankrijk

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info