Kantoor Winlock te Lokeren

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van kwaliteitsvolle brandwerende sectionaalpoorten en deuren op maat.

Winlock is een echte duizendpoot als partner in brandcompartimentering, uitermate flexibel met een duurzame competitieve visie waarbij kwaliteit en innovatie onze drijfveer zijn én met de nadruk op verticale integratie.

Wij denken mee met onze klant, in éénder welke sector, in éénder welke toepassing en zetten onze kennis en expertise graag ten dienste om probleemoplossend het best mogelijk product aan te bieden.
Net omdat elke sector andere vereisten stelt en elke klant specifieke noden heeft, worden alle producten op maat gemaakt. Winlock biedt een totaalpakket aan waarbij accuraat wordt ingespeeld op de wensen van de opdrachtgever.

Onze klanten zijn zowel aannemers als particulieren. Éen aanspreekpunt  

Bij Winlock staan we van A tot Z voor je klaar, van de productie tot het leveren en plaatsen van brandwerende poorten of deuren. Dat doen we op een heel efficiënte en persoonlijke manier, want je staat steeds in contact met één contactpersoon. Vanaf het eerste moment kan je bij hem of haar terecht met al je vragen en opmerkingen.

Research & Development

Winlock zoekt vandaag al antwoorden op vragen van morgen. We werken continu aan nieuwe producten, oplossingen, innovatieve technieken en processen voor een duurzame toekomst. Met oplossingen op maat van onze klanten zetten we nieuwe standaarden en spelen we in op de evoluties binnen onze nichemarkt, zowel op nationaal als internationaal niveau.

Productie

Onze productie gebeurt in eigen beheer met ervaren medewerkers die binnen een FPC-kwaliteitsmanagementsysteem met de grootste zorg en kennis onze ideeën en oplossingen omzetten naar een nicheproduct met hoge technische meerwaarde, gemaakt op maat van de klant. 

Sales- engineering

Salesingenieurs denken met u mee in de zoektocht naar het juiste product voor uw specifieke situatie, om vanuit een inspirerende houding op een technische ondersteunde manier binnen een competitieve geest een duurzame samenwerking op te bouwen. Het delen van kennis en informatie op vlak van brandcompartimentering staat hierbij centraal.

Project- engineering

Projectingenieurs begeleiden u bij de uitvoering van elk project. hun opmetingen worden door onze tekenafdeling vertaald naar 2D- of 3D- uitvoertekening of als BIM-object. Met een ervaren kijk en open transparante communicatie garanderen zij een efficiënte opvolging.

Montage

De brandweerstand hangt niet enkel af van de gebruikte materialen en de fabricagewijze van de poort, maar evenzeer van de nauwkeurigheid en de zorg die besteed worden aan de plaatsing. Onze montageteams staan in voor een feilloze plaatsing volgens de regels van de kunst. Waarbij aangepast aan iedere individuele situatie een plaatsingscertificaat per poort wordt onderschreven.

Service na verkoop

Om het brandwerende en duurzame karakter van onze producten te kunnen waarborgen en hun goede werking bij brand te verzekeren is een gericht en onderbouwd onderhoud aangewezen. Wij staan 24/7 tot uw dienst om u een probleemoplossend en tijdsefficiënt antwoord te bieden waarin de certificatie van onze diensten en onze producten zowel in onderhoud als in herstellingen vooropgesteld worden.

Meer weten over Winlock?

Schrijf dan zeker in op onze nieuwsbrief. 

Taalswitcher

Andere

Left Menu Icon