Winlock
Facebook Instagram Linkedin

Winlock is een duizendpoot als partner in
brandcompartimentering, uitermate flexibel, met
een duurzame competitieve visie waarbij kwaliteit
en innovatie onze drijfveer zijn.

Research<br> & development

Research
& development

Winlock zoekt vandaag al antwoorden op de vragen van morgen. We werken continu aan nieuwe producten en oplossingen maar ook aan innovatieve technologieën en moderne processen voor een duurzame toekomst. Met oplossingen op maat van onze klanten zetten we nieuwe standaarden en spelen we in op de evoluties binnen onze nichemarkt, zowel op nationaal als op internationaal niveau.

Research<br> & development

Productie

Onze productie gebeurt in eigen beheer met ervaren medewerkers die binnen een FPC kwaltiteitsmanagementsysteem met de grootste zorg en kennis onze ideeën en oplossingen omzetten naar een nicheproduct met hoge technische meerwaarde, gemaakt op maat van de klant.

Research<br> & development

Sales-
engineering

Salesingenieurs denken met u mee in de zoektocht naar het juiste product voor uw specifieke situatie, om vanuit een inspirerende houding op een technisch ondersteunde manier binnen een competitieve geest een duurzame samenwerking op te bouwen. Het delen van kennis en informatie op vlak van brandcompartimentering staat hierbij centraal.

Research<br> & development

Project-
engineering

Projectingenieurs begeleiden u bij de uitvoering van elk project. Hun opmetingen worden door onze tekenafdeling vertaald naar een 2D- of 3D-uitvoertekening of als BIM-object. Met een ervaren kijk en open transparante communicatie garanderen zij een efficiënte opvolging.

Research<br> & development

Montage

De brandweerstand hangt niet enkel af van de gebruikte materialen en de fabricagewijze van de poort, maar evenzeer van de nauwkeurigheid en de zorg die besteed worden aan de plaatsing. Onze montageteams staan in voor een feilloze plaatsing volgens de regels van de kunst. Waarbij aangepast aan iedere individuele situatie een plaatsingscertificaat per poort wordt onderschreven.

Research<br> & development

Service na
verkoop

Om het brandwerende en duurzame karakter van onze producten te kunnen waarborgen en hun goede werking bij brand te verzekeren is een gericht en onderbouwd onderhoud aangewezen. Wij staan 24/7 tot uw dienst om u een probleemoplossend en tijdsefficiënt antwoord te bieden waarin de certificatie van onze diensten en onze producten zowel in onderhoud als in herstellingen vooropgesteld worden.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info