Sweet holiday wishes!

De magische eindejaarsfeesten staan voor de deur! Winlock wil van deze gelegenheid graag gebruik maken om onze partners, aannemers, studiebureau’s, architecten en trouwe klanten te bedanken voor uw vertrouwen en goede samenwerking. Wij zijn enorm trots op de indrukwekkende realisaties die wij samen met u verwezenlijkt hebben in 2019.
Grootse projecten samen met de inwerkingtreding van de CE-regelgeving zorgden werkelijk voor een fenomenaal jaar. Dankzij u groeien wij nog steeds. Kortom, U was geweldig!

Wij kijken dan ook enorm uit naar onze nieuwe uitdagingen in 2020. Elke dag brengt een nieuwe opportuniteit. Het is dan ook onze ambitie en prioriteit om ook in de toekomst te blijven inzetten op innovatie en u bij te staan in uw projecten als partner in brandcompartimentering met kwaliteitsvolle en duurzame producten.

Namens iedereen bij Winlock wensen wij u en uw familie een warme kerstperiode en een voorspoedig 2020.

Sweet holiday wishes,

Het WINLOCK team,

Deel dit nieuws

Left Menu Icon