Project in de kijker: ENGIE FABRICOM HOBOKEN

ENGIE is volop bezig met de uitbreiding van zijn site in Hoboken. Er worden nieuwe kantoorgebouwen geplaatst, alsook nieuwe hoogspanningsstations voor offshore windparken. Een hele klus! Er worden heel wat investeringen gedaan om deze site op en top te krijgen, om zo een betere dienstverlening te kunnen geven aan alle klanten.

ENGIE werkt samen met ALTEZ voor het bouwen van de nieuwe gebouwen en het aanpassen van de huidige gebouwen. Hier werd WINLOCK erbij geroepen om ervoor te zorgen dat alle compartimenten correct en brandveilig worden afgesloten. De poorten werden uitgerust met een brandweerstand van 60 minuten.

Bedankt Altez en ENGIE Fabricom!

✅ EI1 60 – brandweerstand van 60 minuten

✅ Grote en kleine formaten, op maat van de klant

✅ Volgens de nieuwste normering: CE-gecertificeerd en EI1-getest (beide zijden)

Wenst u een offerte op maat? Of een afspraak ter plaatse?
? sales@winlockfiredoors.com
? +32 (0)9 340 50 20
? www.winlockfiredoors.com

 

 

Deel dit nieuws

Winlock Belgium

België

WInlock Nederland

Nederland

Frankrijk

Taalswitcher

Andere

Left Menu Icon