Visual toekomstig project Robojob in Heist-Op-Den-Berg

Toekomstig project: ROBOJOB,HEIST-OP-DEN-BERG

RoboJob is expert in de verspanende industrie en biedt gebruiksvriendelijke oplossingen voor automatisering van uw draai- en freesmachines.Sinds RoboJob in 2007 werd opgericht, heeft het bedrijf ernaar gestreefd om de maakindustrie opnieuw winstgevend en competitief te maken, en deze industrie opnieuw aantrekkelijk te maken voor jonge werknemers. De afgelopen jaren heeft RoboJob een sterke groei gekend.

De oprichters van RoboJob hebben tientallen jaren ervaring in de verspanende industrie. Gedreven door de uitdagingen die rond de eeuwwisseling in de industrie ontstonden, ontwikkelden Helmut De Roovere en Luc De Ceuster robotsystemen voor frezen en draaien.

Er werden 2 EI1 60 brandwerende poorten besteld.

Bedankt Groep Verelst en Robojob!

Deel dit nieuws

Left Menu Icon