Toekomstig project: Gheys, beringen

Gheys is een nichegerichte logistieke speler in de petrochemie, gevestigd in het hart van Europa met een uitstekende industriële en vervoersinfrastructuur. Sinds de oprichting in de late 19e eeuw, heeft het bedrijf zich ontwikkeld van paard en kar tot een complete logistieke dienstverlener die strikt volgens de Europese regelgeving werkt. Gheys werkt met een breed scala aan polymeren van verschillende merken van grote polymeer productievestigingen over de hele wereld. Als een familiebedrijf hecht Gheys veel belang aan waarden, zoals vertrouwen, passie en toewijding.

Dit bedrijf bestelde 2 EI1 120 brandwerende poorten. Wij zullen deze plaatsen en leveren.

👊Bedankt Gheys.

✅ EI1 120 – brandweerstand van 120 minuten

Wenst u een offerte op maat? Of een afspraak ter plaatse? ✉️ sales@winlockfiredoors.com

Deel dit nieuws

Left Menu Icon