Toekomstig project: Picanol, Ieper

Picanol Group bouwt een nieuw hoofdkantoor te Ieper! Het nieuwe gebouw zal plaats bieden aan 450 medewerkers en zal worden opgetrokken op het huidige bedrijfsterrein, meer bepaald tussen het eigen trainingscentrum en de Zuiderring van Ieper.

Om de samenwerking met de andere afdelingen in het bedrijf te bevorderen, is er binnen het gebouw voor een open en transparante architectuur gekozen. Het gebouw wordt uitgerust met de modernste technieken en materialen om het zo duurzaam en energievriendelijk mogelijk te maken.

Winlock zal instaan voor de levering en plaatsing van 2 x EI1 60 brandwerende poorten.

👊Bedankt Alheembouw & Picanol!

✅ EI1 60 – brandweerstand van 60 minuten

Wenst u een offerte op maat? Of een afspraak ter plaatse? ✉️ sales@winlockfiredoors.com

Deel dit nieuws

Left Menu Icon