Tijd voor SERVICE 2.0!

Reorganisatie van de afdeling heeft geleid tot een betere benutting van de vaardigheden van onze technici. Onderhoud en interventies zijn nu apart, en technici zijn toegewezen op basis van mentaliteit, efficiëntie en technische capaciteiten. We hebben ook de structuur aangepast voor meer duidelijkheid.

Het implementeren van een heldere hiërarchie en het benadrukken van kwaliteit boven kwantiteit heeft gezorgd voor meer structuur en organisatie binnen de afdeling.

Na individuele gesprekken met onze technici, waarbij communicatie als uitdaging naar voren kwam, delen we nu openlijk alle veranderingen binnen de afdeling en het bedrijf om iedereen op de hoogte te houden en actieve betrokkenheid te stimuleren.

Servicemeetings en fieldmeetings zijn georganiseerd om de veranderingen te communiceren naar zowel de interne dienst als de technici.

Momenteel zijn we bezig met een doelgerichte en efficiënte uitbreiding van ons team, zowel intern als op het veld.

Deel dit nieuws

Left Menu Icon