Toekomstig project: Colruyt Group Fine Food, Halle

Colruyt Group is de enige foodretailer in België met eigen voedselproductieafdelingen op industriële schaal, gegroepeerd onder Colruyt Group Fine Food. Hier ontwikkelen, produceren en verpakken ze de eigenmerkproducten voor de verschillende winkelformules van ons bedrijf. Met passie voor hun vak. Dankzij de productie in eigen beheer en ons jarenlange vakmanschap kunnen ze kostenefficiënt werken en garanderen ze lekkere producten met een constante kwaliteit. Ze blijven uitbreiden en evolueren flexibel mee met de veranderende behoeften van hun klanten. Bovenal willen ze een referentie zijn in duurzame voedselproductie op vlak van gezondheid, samenleving, dierenwelzijn en milieu.

Winlock werd ingeschakeld voor de plaatsing van vier enkele deuren met 60 minuten brandweerstand en drie enkele deuren met buitentoepassing.

Bedankt Colruyt Group!

Deel dit nieuws

Left Menu Icon