Toekomstig project: IKEA, Zaventem

Het bedrijf is in 1943 opgericht door de Zweed Ingvar Kamprad. Hij was op dat moment 17 jaar oud, en had wat geld gespaard door kleinschalige verkoop van producten aan boeren in de buurt. Hij begon een bedrijfje met geld dat hij als eindexamencadeau kreeg van zijn vader. Wat begon als een klein postorderbedrijf op het platteland van Zweden is nu uitgegroeid tot een wereldwijd woninginrichtingsmerk dat staat voor betaalbaarheid, design en comfort.

In 1984 opende IKEA zijn eerste vestigingen in België in Zaventem en Ternat. De vestiging van Zaventem verhuisde in 2002 naar een nieuw gebouw op het industrieterrein, op enkele honderden meters van de vorige vestiging. In deze vestiging vindt men ook het Service Office en Customer Service Centre van IKEA België.

Er werd Winlock gevraagd om een poort met 60 minuten brandweerstand te plaatsen.

Bedankt IKEA!

Deel dit nieuws

Left Menu Icon