Toekomstig project: Pfizer IFC Extra, Puurs

Pfizer startte tien jaar geleden een diepgaande transformatie om zijn innovatiecapaciteiten te verbeteren en te worden wat het vandaag is: een op wetenschap gebaseerd bedrijf dat zich toelegt op het ontwikkelen van doorbraken die het leven van patiënten veranderen. Voor de andere twee activiteiten, Consumer Healthcare en Upjohn, zijn in 2019 en 2020 fusie- of joint venture-overeenkomsten gesloten met andere spelers in de gezondheidszorg. Het nieuwe Pfizer, geheroriënteerd rond de entiteit Biopharmaceuticals Group, verzekert ons innovatievermogen en ons vermogen om op een duurzame manier beter tegemoet te komen aan onbeantwoorde medische behoeften. Over de hele wereld streven onze meer dan 80.000 medewerkers één enkel doel na: bijdragen tot de ontdekking, ontwikkeling en distributie van innovatieve geneesmiddelen om patiënten te beschermen en hun levenskwaliteit te verbeteren.

Pfizer heeft in België een lange geschiedenis, want het was in Brussel dat de groep zijn eerste Europese kantoor vestigde in de jaren 1950. Met een lange traditie van innovatie en investeringen in biomedisch onderzoek hebben we vandaag onze 4 Belgische sites die betrokken zijn in verschillende fasen van de ontwikkeling en productie. Pfizer Puurs produceert en verpakt medicijnen voor patiënten uit 176 landen.

Winlock werd ingeschakeld om op de site in Puurs drie sectionaalpoorten met 120 minuten brandweerstand te plaatsen.

Bedankt, Pfizer!

 

Deel dit nieuws

Left Menu Icon