Toekomstig project: Vanheede Environment Group, Roeselare

“Towards a circular world, in a sustainable way”.
In 2020 uitgeroepen tot ‘Best Managed Company’, Vanheede Environment Group wil als duurzame onderneming een volwaardige partner zijn in de circulaire economie, door hun klanten de meest efficiënte oplossingen aan inzake het beheer van afval, materialen, groene energie en milieu aan te bieden. Een kwaliteitsvolle, professionele en innoverende aanpak met toegevoegde waarde voor alle belanghebbende partijen is de norm. De groep telt zo’n 877 medewerkers verspreid over 15 vestigingen in België, Luxemburg en Frankrijk, en verwerkt jaarlijks meer dan 1 miljoen ton afval, waarvan meer dan 98% met een nuttige toepassing.

Er werd Winlock gevraagd om vijf brandwerende poorten 120 minuten brandweerstand, alsook negentien poorten met een brandweerstand van 60 minuten, te plaatsen.

Bedankt, Vanheede Environment Group!

 

Deel dit nieuws

Left Menu Icon