Toekomstig project: Eurofilters

Toekomstig project: Eurofilters, Pelt

Eurofilters, onderdeel van de Duitse Miele-groep zijn experts op het gebied van filterproducten en vliesstoffen. Het bedrijf is in 1977 opgericht en staat in voor de productie van hoogwaardige stofzuigerzakken, producten voor de medische zorg en filtermateriaal voor de industrie.

Zo waren ze één van de eerste aanbieders op de markt die van papieren stofzuigerzakken overgegaan zijn op vlieszakken. Tegenwoordig stellen ze meer dan 160 medewerkers tewerk en hebben ze meer dan 100 octrooien in 75 octrooifamilies en een eigen team voor onderzoek en ontwikkeling.

Er werd aan Winlock gevraagd om op de site in Pelt (35.000 m²), 16 brandwerende deuren te plaatsen met een brandweerstand van 60 minuten (EI1 60) en dit uitgevoerd in de gewenste RAL-kleuren.

Bedankt, Eurofilters!

Deel dit nieuws

Left Menu Icon