Delbar Groep Doornik

Toekomstig project: Delbar Groep, Doornik

De Delbar Groep met concessies in Moeskroen, Doornik en Rekkem is de officiële verdeler voor Volkswagen, Audi, SEAT, Cupra ŠKODA en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen. Momenteel zijn ze hun site in Doornik aan het verbouwen om hun klanten in een nog gastvrijere en modernere omgeving te kunnen ontvangen. Zo zullen klanten in de toekomst al hun modellen kunnen ontdekken in een elegante, comfortabele en milieuvriendelijke omgeving.

Hiervoor gebruiken ze bij de verbouwing duurzame, milieuvriendelijke materialen. Van de selectie van bouwmaterialen tot het uiteindelijke gebruik ervan, elke stap is zorgvuldig doordacht om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Er werd aan Winlock gevraagd om 5 brandwerende sectionaalpoorten te plaatsen met een brandweerstand van 60 minuten (EI1 60).

Bedankt, Delbar Groep!

Deel dit nieuws

Left Menu Icon