Winlock
Facebook Instagram Linkedin

 

Project in de kijker: COLRUYT FINE FOOD SALADES HALLE

14/04/2021

Colruyt Group Fine Food behoort tot de 10 grootste voedingsbedrijven van België. De productieafdelingen vlees, koffie, kaas, brood en salades vallen onder de noemer Fine Food. Colruyt Group Technics bouwde voor Fine Food een nieuwe productiesite in Halle met een grootte van maar liefst 20 000 m². Naast het verwerken van vlees en charcuterie worden hier ook salades bereid.

WINLOCK stond in voor de brandcompartimentering van de afdeling Colruyt Group Fine Food Salades. We plaatsten drie EI1 60 sectionaalpoorten, waarvan twee poorten met buitentoepassing. De binnenpoort werd afgewerkt in RAL 3000 en de buitenpoorten in RAL 7016.

Het is niet de eerste keer dat Colruyt Group Technics beroep doet op WINLOCK voor de brandveiligheid. In het verleden installeerden we reeds brandwerende poorten voor verschillende vestigingen van Colruyt Group, onder andere in Brakel, Courcelles, Merksem, Sambreville, Doornik,… Binnenkort zullen we ook instaan voor de compartimentering van Colruyt te Ninove.

Bent u ook op zoek naar een brandwerende poort die u kan personaliseren naar wens? Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken:
📧 sales@winlockfiredoors.com
📞 +32 (0)9 340 50 20
🌎 www.winlockfiredoors.com

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

*verplichte velden

T +32 [0]9 340 50 20
info@winlockfiredoors.com

Winlock Systems bvba
Weverslaan 32
9160 Lokeren
België

10, rue Michel Servet
5900 Lille
Frankrijk

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info