Winlock
Facebook Instagram Linkedin

 

Realisatie HORUS Arts Le Bourtget

31/03/2020

We willen graag een enorm mooie referentie delen met u voor WINLOCK Fankrijk, het HORUS Arts Le Bourget - project. Het is het eerste gebouw in Frankrijk dat speciaal ontworpen is voor de opslag van kunstwerken! Het unieke gebouw van 24.000 m² omvat grote opslagruimtes en is direct toegankelijk vanaf de landingsbanen van de luchthaven Le Bourget. Waardoor het transport door middel van luchtverkeer wordt vergemakkelijkt.

GSE heeft de constructie van het gebouw volledig uitgevoerd in opdracht van hun klant HORUS dat in vele aspecten een haute couture concept is. De WINLOCK producten maken daar zeker deel van uit. Tussen de inkomhal en de Anoxie-ruimte voor het opslaan van kunstwerken in een zuurstofloze omgeving, installeerden we onze Ei1 120 sectionale brandpoort, CE-gemarkeed volgens EN16034, met grote afmetingen.

In directe samenwerking met het ontwerpbureau van GSE heeft ons technisch team een ​​speciale draagstructuur in BIM-formaat ontwikkeld tussen de kabelgoten, airconditioning en ventilatiesystemen om de poort onder het plafond te ondersteunen. Bij de oplevering gaf WINLOCK een technische training aan AMO, de klant, de eindgebruikers en het onderhoudsteam van de site.

Hartelijk dank aan GSE voor het feit dat we aan deze uitzonderlijke site hebben mogen meewerken!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

*verplichte velden

T +32 [0]9 340 50 20
info@winlockfiredoors.com

Winlock Systems bvba
Weverslaan 32
9160 Lokeren
België

10, rue Michel Servet
5900 Lille
Frankrijk

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info