Winlock
Facebook Instagram Linkedin

 

Winlock always at your service!

29/01/2020

Om het brandwerende en duurzame karakter van onze producten te kunnen waarborgen en hun goede werking bij brand te verzekeren is een gericht en onderbouwd onderhoud van uw brandwerende poort(en) op jaarlijkse basis aangewezen.

Bij WINLOCK doet U beroep op één aanspreekpunt want ook voor het onderhoud en hestellingen van uw brandwerende poorten kan u bij ons terecht. Vandaag, ging ons serviceteam langs bij een internationale fabrikant gespecialiseerd in winkelinrichtingen om de piston van één van hun brandwerende poorten ter plaatse te herstellen. Met als doel de klant in geval van brand van veel ellende en miserie te besparen. U kan verder al fluitend door het bedrijf wandelen!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor adviezen omtrent het optimaliseren van de levensduur en bedrijfszekerheid van uw brandwerende poorten.
Wij staan 24/7 tot uw dienst om u een probleemoplossend en tijdsefficiënt antwoord te bieden waarin de certificatie van onze diensten en onze producten zowel in onderhoud als in herstellingen vooropgesteld worden.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

*verplichte velden

T +32 [0]9 340 50 20
info@winlockfiredoors.com

Winlock Systems bvba
Weverslaan 32
9160 Lokeren
België

10, rue Michel Servet
5900 Lille
Frankrijk

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info