Weet u hoe de installatie van een brandwerende sectionaalpoort in zijn werk gaat?

De brandweerstand hangt niet enkel af van de gebruikte materialen en de fabricagewijze van de poort, maar ook van de nauwkeurigheid en de zorg die besteed wordt aan de plaatsing. Onze montageteams staan in voor een feilloze plaatsing volgens de regels van de kunst. Wat is uniek aan de WINLOCK® brandwerende sectionaalpoort? – minimale inbouwmaten – functionele poort dankzij automatische sturing – verschillende inbouwmogelijkheden: verlaagde, horizontale, schuine of verticale lift De brandwerende sectionaalpoort kan moeiteloos gecombineerd worden met bijkomende prestaties en opties, volgens uw keuze en behoeften. See you ? ❔? Contacteer ons: sales@winlockfiredoors.com +32 (0)9 340 50 20 www.winlockfiredoors.com project: Van der Windt – Den Hoorn

Deel dit nieuws

Left Menu Icon