Noise lock

Eigenschappen

36 dB t.e.m. 55 dB (EN ISO 717-1)

Akoestische ingenieurs hebben veel belangstelling voor de Winlock geluidswerende deuren. Deze halen prestaties tot en met Rw-waarde van 55dB

Dankzij de kwaliteit van de Winlock deurgehelen blijft de akoestische prestatie ook behouden na jaren (intens) gebruik.

Discretie, respect voor het privéleven en goede arbeidsvoorwaarden zijn stuk voor stuk factoren die vragen om een omgeving waar geluidshinder moet worden vermeden. Dat is nodig om het imago van het bedrijf te verbeteren, beroepsziekten ten gevolge van lawaai terug te dringen en de werkplek aantrekkelijker te maken.

Winlock akoestische deuren worden volop toegepast in concertzalen, culturele centra, politiekantoren en productieomgevingen.

 

Metal+, de basis van elke Winlock-deur!

Het bijzondere van het Metal+ concept is zijn modulariteit: elke deur wordt gekenmerkt door dezelfde stevige structuur waardoor tal van eigenschappen en prestaties in één enkele binnen- of buitendeur kunnen worden verenigd! Ongeacht hun prestaties hebben de deuren van WINLOCK steeds hetzelfde uitzicht.
Ze kunnen afgewerkt worden in gegalvaniseerd staal van de hoogste kwaliteit, RVS of RAL-kleur. De verschillende onderdelen van het deurgeheel worden geschroefd (niet gelast). Dit kan dankzij het interne rondgaande kader. Deze zorgt voor een uitzonderlijke sterkte die leidt tot een minimaal onderhoud. Na schade of vandalisme kunnen er gemakkelijk onderdelen (zoals de scharnieren of de dekplaten) worden vervangen of opnieuw afgesteld.

 

  • De unieke metal+ constructie verzekert een lange levensduur.
  • Het onderhoud is minimaal, zelfs in extreme omstandigheden.
  • Bij schade of vandalisme is een snelle herstelling vaak nog mogelijk, dankzij de unieke geschroefde constructie.
  • De deuren van WINLOCK hebben een garantie van 15 jaar!
  • Gebruiksfrequentie: deuren behouden compartimenteringsfunctie, zelfs na 1.000.000 aantal open- en sluitcycli

Bijkomende prestaties

De Winlock poorten kunnen de prestaties combineren. Volgens uw behoeften kunnen aan de standaard winlock één of meerdere prestaties worden toegevoegd.

Winlock, Out lock, Safe lock, Food lock, Wind lock, Smoke lock, Air lock, Anti-panic lock, Thermic lock, Bullet lock, Explosion lock

Vul onderstaande gegevens in en wij sturen graag de technische fiche op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Left Menu Icon