Safe lock

Eigenschappen

WK 2, WK 3, WK 4 en WK 5 (EN 1627-1630)

In 80% van de gevallen proberen inbrekers eerst toegang te krijgen via de deur. De deur is dus het cruciale element in de beveiliging van de buitenschil van een gebouw.

Als stelregel en bij elke soort compartimentering (inbraakwerende deur, brandwerende deuren geluidswerende deur …) vormen de openingen van een gebouw het zwakke punt.

De term “inbraakwerende deur” is eigenlijk niet helemaal correct, ‘inbraakvertragend’ zou juister zijn. De middelen (inbraakuitrusting) die gebruikt worden om zich toegang te verschaffen tot de beveiligde zone, worden steeds gekoppeld aan de tijd waarover de inbreker beschikt en zijn ervaring.

 

Metal+, de basis van elke Winlock-deur!

Het bijzondere van het Metal+ concept is zijn modulariteit: elke deur wordt gekenmerkt door dezelfde stevige structuur waardoor tal van eigenschappen en prestaties in één enkele binnen- of buitendeur kunnen worden verenigd! Ongeacht hun prestaties hebben de deuren van WINLOCK steeds hetzelfde uitzicht.
Ze kunnen afgewerkt worden in gegalvaniseerd staal van de hoogste kwaliteit, RVS of RAL-kleur. De verschillende onderdelen van het deurgeheel worden geschroefd (niet gelast). Dit kan dankzij het interne rondgaande kader. Deze zorgt voor een uitzonderlijke sterkte die leidt tot een minimaal onderhoud. Na schade of vandalisme kunnen er gemakkelijk onderdelen (zoals de scharnieren of de dekplaten) worden vervangen of opnieuw afgesteld.

 

  1. De unieke metal+ constructie verzekert een lange levensduur.
  2. Het onderhoud is minimaal, zelfs in extreme omstandigheden.
  3. Bij schade of vandalisme is een snelle herstelling vaak nog mogelijk, dankzij de unieke geschroefde constructie.
  4. De deuren van WINLOCK hebben een garantie van 15 jaar!
  5. Gebruiksfrequentie: deuren behouden compartimenteringsfunctie, zelfs na 1.000.000 aantal open- en sluitcycli

Bijkomende prestaties

De Winlock poorten kunnen de prestaties combineren. Volgens uw behoeften kunnen aan de standaard winlock één of meerdere prestaties worden toegevoegd.

Winlock, Out lock, Noise lock, Food lock, Wind lock, Smoke lock, Air lock, Anti-panic lock, Thermic lock, Bullet lock, Explosion lock

Vul onderstaande gegevens in en wij sturen graag de technische fiche op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Left Menu Icon