Maak kennis met Matthieu, onze nieuwe Sales Manager! 🎉

Leer Matthieu, onze nieuwe Sales Manager in Frankrijk, kennen aan de hand van enkele interessante vragen.

1. Wat trok je aan om bij Winlock te komen werken? Ik heb het bedrijf leren kennen tijdens de aanwervingsprocedure en heb zonder aarzelen besloten om het Winlock-avontuur aan te gaan, vooral omwille van de aangeboden missie, maar ook omwille van de communicatieve passie van Sylvia ROELS voor haar klanten, voor haar bedrijf en voor haar producten.

Ik was al een tijdje op zoek naar een ambitieuze uitdaging in de industrie of bouw; van Frankrijk een belangrijke afzetmarkt maken voor Winlock is precies het soort uitdaging dat ik nodig had.

Na enkele weken met Winlock begrijp ik meer en meer hoe mensen gepassioneerd kunnen raken door dit soort producten. Eerst en vooral zijn het technische oplossingen voor de beperkingen waarmee klanten geconfronteerd worden, en een grondig begrip van hun problemen is noodzakelijk. Daarna is bijna alles mogelijk in termen van opties op Winlock-branddeuren!

2. Hoe was je eerste dag bij Winlock? Het was intens en rijk! Ik leer veel en momenteel is elke dag als een eerste dag: de veelheid aan problemen en opties maakt elke klantcase uniek.

3. Beschrijf jezelf in 3 woorden. Reiziger, nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen

4. Wat is je levensmotto? Je leert niets door te praten, alleen door vragen te stellen!

5. Waar wil je over een jaar trots op zijn (op je werk)? Over een jaar is misschien ambitieus, maar ik ga er alles aan doen om van Frankrijk de nummer één markt van Winlock te maken.

We eindigen met de belangrijkste vraag…

6. CAN YOU BEAT THE HEAT?  De vuurproef is een maand geleden begonnen en ik acclimatiseer vrij goed 😊

Matthieu, wat fijn om jou erbij te hebben!

Deel dit nieuws

Left Menu Icon