Een terugblik op 2019…

Vooreerst onze beste wensen voor 2020. Bij de start van het nieuwe jaar blikken we graag terug op wat 2019 voor ons betekende. Een fenomenaal jaar, waarbij WINLOCK in het teken stond van continue groei en zich eveneens lanceerde op de Franse markt. Vol curiositeit naar wat zou zijn maar goed voorbereid keken we uit naar onze eerste deelname aan de beurs Batimat in Parijs. We creëerden een nieuwe brochure, een volledig nieuwe beursstand en website in lijn met de WINLOCK – style teneinde een coherent en duidelijk verhaal te brengen. Het was een groot succes. Een markt waar enorm veel interesse en vraag is naar onze toch wel unieke producten. Alleen maar veelbelovend dus. Daarnaast was er de intrede van de nieuwe Europese wetgeving geldend voor de industriële brandwerende poorten. Doorheen de jaren deden wij voortdurend aan productoptimalisatie en innovatie waardoor niet alleen onze producten maar ook wij als onderneming meer dan klaar waren voor de lancering van de CE-markering (1.11.2019). Dankzij onze jarelange expertise zijn wij hierin koploper in Europa. Om af te sluiten, was het opnieuw een jaar vol met indrukwekkende realisaties die wij dankzij onze samenwerking met u hebben kunnen realiseren.

Een welgemeende dankuwel aan allen die hen steentje hebben bijgedragen aan het WINLOCK verhaal. We kijken enorm uit naar de nieuwe uitdagingen die 2020 voor ons in petto heeft. -waarbij iedere dag een nieuwe opportuniteit met zich meebrengt. Op naar een brandveiliger 2020. We keep on beating the heat!

 

Deel dit nieuws

Left Menu Icon