STEM-project ‘De draaitafel’: een samenwerking tussen VLOT! en WINLOCK

Bij WINLOCK hechten we veel waarde aan innovatie. Als bedrijf willen we maar al te graag meewerken aan de ontplooiing van onze toekomstige werknemers. Wanneer we vernamen dat WINLOCK iets kon betekenen voor het STEM-project ‘De Draaitafel’ van de VLOT! campus Sint-Laurentius in Lokeren, hebben we geen seconde getwijfeld.

De leerlingen van elektrotechnieken focusten dit schooljaar op het opsporen van fouten binnen installaties. WINLOCK had hierin een ondersteunende rol. Als bedrijf hebben wij zowel ons materiaal als onze kennis ter beschikking gesteld om de bestaande transportlijn te kunnen uitbreiden met een draaitafel waardoor objecten nog mobieler werden. Onze CEO Sylvia Roels licht de rol van WINLOCK verder toe in onderstaand filmpje: “wij als bedrijf hebben een belangrijke rol om de jongeren te stimuleren en de juiste tools aan te reiken”.

Ook bij WINLOCK moedigen we initiatief aan en verleggen we soms grenzen, wat ook in dit project naar voor komt. Wij zijn trots om deel te mogen uitmaken van dit innovatief project!

In samenwerking met Michaël van Herrewege, Dirk Vinck, Remmert Laureys, Tristan Frackiewicz, Kwinten Koeck, Gunther Struylaert, Dirk Claeys en Valérie Pauwels.

 

Deel dit nieuws

Left Menu Icon