Project in de kijker: VANDEMOORTELE EEKLO

Vandemoortele is uitgegroeid van een Belgisch familiebedrijf tot een internationaal voedingsbedrijf. Vandaag de dag is Vandemoortele Europees marktleider in hun twee kernwaarden: bakkerijproducten en margarines, culinaire oliën en vetten. Naast hun hoofdzetel in Gent heeft het bedrijf ook nog vestigingen in Eeklo, Ghislenghien, Izegem en Seneffe.

Voor de vestiging in Eeklo installeerde WINLOCK verschillende EI1 60 sectionaalpoorten. Dankzij de food lock uitvoering zijn de poorten geschikt voor in de voedingssector. Ook werd er een brandwerende enkele deur geplaatst.

WINLOCK werkte eerder ook al samen met Vandemoortele. Voor de vestiging te Izegem hebben we reeds verschillende brandwerende poorten geplaatst.

Bent u ook op zoek naar een gepersonaliseerde brandwerende poort? Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken: sales@winlockfiredoors.com +32 (0)9 340 50 20 www.winlockfiredoors.com

   

Deel dit nieuws

Left Menu Icon