Project in de kijker: LINGANG OVERSEAS ZEEBRUGGE

In de haven van Zeebrugge wordt gebouwd aan een state-of-the-art logistiek park van zo’n 76.000 vierkante meter. De Chinese Lingang Group richt zich met dit project op alle spelers actief in de Europese import en export over alle continenten. De haven heeft hiermee dus alle troeven in handen om de deepsea activiteiten verder uit te breiden!

De site wordt opgedeeld in 10 units met elk 10 laad- en loskades, instapklare bureaus, parking, een containeryard en een drop-off zone voor vrachtwagens. Om deze units brandveilig van elkaar te onderscheiden, werd er door Cordeel beroep gedaan op WINLOCK. Wij verzorgen de brandcompartimentering door middel van maar liefst 16 brandwerende sectionaalpoorten. Allen met een brandweerstand van 60 minuten.

Een fijn project in samenwerking met Cordeel!

 

✅ EI1 60 – brandweerstand van 60 minuten

 

Wenst u een offerte op maat? Of een afspraak ter plaatse? sales@winlockfiredoors.com +32 (0)9 340 50 20 www.winlockfiredoors.com

 
 

Deel dit nieuws

Left Menu Icon