Project in de kijker: OLYMPIA HERNE

Olympia, een zuivelfabriek in Herne, is ontstaan in 1946. Het bedrijf werd doorheen de jaren al meermaals uitgebreid door talrijke overnames. In 1991 werd er geïnvesteerd in een nieuwe fabriek, om grote spelers zoals Danone en Lactalis aan te trekken. Om te blijven voldoen aan de huidige vraag op de markt, werden er al meermaals verbouwingen en uitbreidingen toegevoegd aan de fabriek.

Doorheen de fabriek lopen verschillende conveyors, die brandwerend correct afgesloten moeten worden. Wij kregen van Luc Vulsteke de opdracht om ervoor te zorgen dat dit correct werd gedaan. Een knap staaltje maatwerk van onze WINLOCK-montageteams. De poorten beschikken over een brandweerstand van 60 minuten.

Bedankt voor het vertrouwen Luc Vulsteke en Olympia!

✅ EI1 60 – brandweerstand van 60 minuten

 

Wenst u een offerte op maat? Of een afspraak ter plaatse? sales@winlockfiredoors.com +32 (0)9 340 50 20 www.winlockfiredoors.com

 
 

Deel dit nieuws

Left Menu Icon