Project in de kijker: OLYMPIA HERNE

Olympia, een zuivelfabriek in Herne, is ontstaan in 1946. Het bedrijf werd doorheen de jaren al meermaals uitgebreid door talrijke overnames. In 1991 werd er geïnvesteerd in een nieuwe fabriek, om grote spelers zoals Danone en Lactalis aan te trekken. Om te blijven voldoen aan de huidige vraag op de markt, werden er al meermaals verbouwingen en uitbreidingen toegevoegd aan de fabriek.

Doorheen de fabriek lopen verschillende conveyors, die brandwerend correct afgesloten moeten worden. Wij kregen van Luc Vulsteke de opdracht om ervoor te zorgen dat dit correct werd gedaan. Een knap staaltje maatwerk van onze WINLOCK-montageteams. De poorten beschikken over een brandweerstand van 60 minuten.

Bedankt voor het vertrouwen Luc Vulsteke en Olympia!

✅ EI1 60 – brandweerstand van 60 minuten

✅ Grote en kleine formaten, op maat van de klant

✅ Volgens de nieuwste normering: CE-gecertificeerd en EI1-getest (beide zijden)

 

 

Wenst u een offerte op maat? Of een afspraak ter plaatse?
? sales@winlockfiredoors.com
? +32 (0)9 340 50 20
? www.winlockfiredoors.com

 

 

Deel dit nieuws

Winlock Belgium

België

WInlock Nederland

Nederland

Frankrijk

Taalswitcher

Andere

Left Menu Icon