Project in de kijker: ALUCAN LUMMEN

Alucan, een relatief jong bedrijf, momenteel gevestigd in Spanje. Het klinkt jou misschien niet meteen bekend in de oren, maar de kans is groot dat de bus slagroom in jouw frigo gemaakt is in hun fabriek! Alucan heeft verschillende klanten in onze regio en omwille van een duurzame toekomstvisie, besloot het bedrijf zich te verplaatsen. Ze zijn nu dichter bij de klanten gevestigd en zien hierdoor hun CO2-emissie aanzienlijk verlagen.

Om dit nieuwe bedrijf te huisvestingen, was er nood aan een splinternieuwe fabriek. Deze werd gebouwd in Lummen, een centraal punt voor alle klanten van Alucan. Én goed voor maar liefst 100 nieuwe jobs in de regio!

Het gebouw werd gezet door Verelst en werd door WINLOCK brandveilig gemaakt. De poorten kregen een brandweerstand van 60 minuten en moeten ervoor zorgen dat alle compartimenten keurig worden afgesloten bij brand.

Bedankt, Verelst en Alucan, voor dit fijne project!

 

✅ EI1 60 – brandweerstand van 60 minuten

 

Wenst u een offerte op maat? Of een afspraak ter plaatse? sales@winlockfiredoors.com +32 (0)9 340 50 20 www.winlockfiredoors.com

 
 

Deel dit nieuws

Left Menu Icon