Project in de kijker: HAS FOOD OLEN

Has Food, al jaren zeer gekend in de vleessector, heeft recent besloten om hun vestiging in Olen uit te breiden. Ze leveren kwaliteitsvol vlees in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Hun hoogste prioriteit is de gezondheid van de mens in combinatie met goed kwaliteitsvlees, hiervoor werken ze dus met de nieuwste technologie en productiemachines. Bovendien is al hun vlees HALAL!

Voor de uitbreiding van hun gebouw werd De Pelsmaeker aangesteld als bouwheer. Zij deden op hun beurt beroep op de expertise van WINLOCK om het gebouw brandveilig in compartimenten te verdelen. De poorten kwamen in de nieuwe muur die het oude en nieuwe gedeelte van elkaar onderscheidt.

Bedankt De Pelsmaeker en Has Food, voor de fijne samenwerking en het vertrouwen!

 

✅ EI1 60 – brandweerstand van 60 minuten

 

Wenst u een offerte op maat? Of een afspraak ter plaatse? sales@winlockfiredoors.com +32 (0)9 340 50 20 www.winlockfiredoors.com

 
 

Deel dit nieuws

Left Menu Icon