Project in de kijker: VORSSELMANS/ EVERGEM LOENHOUT

Vorsselmans viert dit jaar zijn 50-jarig bestaan, en dat laten ze niet zomaar voorbijgaan. In Loenhout wordt er druk gebouwd aan de gloednieuwe kantoren én een nieuwe productiehal ‘Evergreen’. De oplevering is voorzien voor dit najaar!

Vorsselmans is een toonaangevende speler is aluminium ramen en gevels; ze ontwerpen, installeren én monteren al bijna 50 jaar producten van topkwaliteit. Ondertussen plaatsen ze ook zonnepanelen op industriële én residentiële gebouwen.

Voor het nieuwe gebouw sloegen ze de handen in elkaar met WINLOCK, om ervoor te zorgen dat de nieuwe productiehal goed beschermd wordt tegen eventueel uitslaande brand. Er werden verschillende poorten geplaatst met een weerstand van 60 minuten.

Bedankt voor het vertrouwen,

Vorsselmans viert dit jaar zijn 50-jarig bestaan, en dat laten ze niet zomaar voorbijgaan. In Loenhout wordt er druk gebouwd aan de gloednieuwe kantoren én een nieuwe productiehal ‘Evergreen’. De oplevering is voorzien voor dit najaar!

Vorsselmans is een toonaangevende speler is aluminium ramen en gevels; ze ontwerpen, installeren én monteren al bijna 50 jaar producten van topkwaliteit. Ondertussen plaatsen ze ook zonnepanelen op industriële én residentiële gebouwen.

Voor het nieuwe gebouw sloegen ze de handen in elkaar met WINLOCK, om ervoor te zorgen dat de nieuwe productiehal goed beschermd wordt tegen eventueel uitslaande brand. Er werden verschillende poorten geplaatst met een weerstand van 60 minuten.

Bedankt voor het vertrouwen, Vorsselmans! Het was fijn samenwerken!

 

✅ EI1 60 – brandweerstand van 60 minuten

 

Wenst u een offerte op maat? Of een afspraak ter plaatse? sales@winlockfiredoors.com +32 (0)9 340 50 20 www.winlockfiredoors.com

 
 

Deel dit nieuws

Left Menu Icon