Project in de kijker: SCANDINAVIAN TOBACCO GROUP, LUMMEN

Scandinavian Tobacco Group, kortweg STG, is één van de drie grootste spelers op de wereld op het vlak van sigaren. Hun site is gevestigd in Lummen, op een stuk grond van maar liefst 45000m2. Om hun prestigieuze naam en hun kwalitatieve product te behouden, doen zij regelmatig uitbreidingen en/of verbeteringen. Dat moet wel, als je een productievolume van 1,4 miljard sigaren hebt…

Voor die uitbreidingen gingen ze in zee met Mathieu Gijbels. Zij deden op hun beurt beroep op ons voor de plaatsing van de brandwerende poorten. Sigaren zijn immers enorm brandbaar en we moeten er dus voor zorgen dat de gebouwen goed gecompartimenteerd zijn!

Bedankt Mathieu Gijbels en STG!

 

✅ EI1 60 – brandweerstand van 60 minuten

Wenst u een offerte op maat? Of een afspraak ter plaatse? sales@winlockfiredoors.com +32 (0)9 340 50 20 www.winlockfiredoors.com

 
 

Deel dit nieuws

Left Menu Icon