Project in de kijker: VAN WELLEN GROUP

Van Wellen Group, al jaren trouwe klant bij Winlock bestelt opnieuw 3 sectionaalpoorten ??? met een brandweerstand van EI1 120.

In de haven van Antwerpen, de tweede grootste petrochemische cluster van de wereld, vormen magazijnen de onontbeerlijke schakel in de logistiek om goederen te stockeren dan wel ze verder te distribueren via de weg, spoor en binnenvaart naar het hinterland.

Met ongeveer 850.000 m² opslagruimte, waarvan een belangrijk aandeel ADR magazijnen, en bijna 50.000 m² kantoren in en rond de Antwerpse Haven, langs het Albertkanaal en in het zuiden van Nederland is Van Wellen Group dé specialist in logistiek vastgoed, voor zowel conventionele goederen als voor milieu kritische- en ADR-goederen die volgens de strenge brand- en milieunormen opgeslagen kunnen worden.

Bovendien ontwikkelt Van Wellen Group samen met de eindgebruikers unieke concepten. We richten ons voor opslagruimtes op internationale en Belgische bedrijven die aanwezig willen zijn in Antwerpen en op andere strategische locaties, maar niet zelf in vastgoed wensen te investeren.

Voor die bedrijven is dat een flexibele strategie, want zo wordt er speelruimte gecreëerd op gebied van timing en vierkante meters.

Bedankt Van Wellen Group!

 

✅ EI1 60 – brandweerstand van 60 minuten

 

Wenst u een offerte op maat? Of een afspraak ter plaatse? sales@winlockfiredoors.com +32 (0)9 340 50 20 www.winlockfiredoors.com

 
 

Deel dit nieuws

Left Menu Icon