Toekomstig project: LYFRA NV

Lyfra NV is een van de belangrijkste Belgische groothandelsondernemingen. Ze zijn al meer dan 40 jaar actief op de binnenlandse markt van rookwaren, snoep, dranken en telefoonkaarten. Verder verzorgen ze de distributie van postzegels en de producten van De Lijn naar onze klanten. Vandaag bestaat Lyfra uit 2 vestigingen die geografisch gespreid zijn in Wijnegem en Lot.

Meer dan 200 medewerkers staan dagelijks paraat om de 5.000 klanten in de convenience-sector een snelle en accurate service te garanderen. De centrale diensten, evenals onze support- en ontwikkelingsafdeling, worden gecoördineerd vanuit de hoofdzetel te Wijnegem.

Een uitgebreid assortiment, een grote voorraad met eigen leveringsdienst en speciaal voor de sector ontworpen informaticasystemen maken het bedrijf tot een gewaardeerde partner van hun cliënteel.

Winlock werd ingeschakeld om de bestaande EI1 60 ramen en deuren te vervangen naar nieuwe brandwerende deuren en ramen met brandweerstand EI1 120.

Dit omwille dat hun verzekering eiste dat de minimale brandweerstand van hun compartimenten gebeurde met EI1 90 deuren. Aangezien wij EI1 90 deuren niet kunnen aanbieden hebben we hier 120 min voorzien.

 

✅ EI1 60 en 120 – brandweerstand van 60 en 120 minuten

Wenst u een offerte op maat? Of een afspraak ter plaatse?

✉️ sales@winlockfiredoors.com

Deel dit nieuws

Left Menu Icon