Project in de kijker: BODEGRAVEN METAAL

Bodegraven Metaal NV is wereldmarktleider in de productie en verdeling over de hele wereld van draadstangen. Ze staan voor kwaliteit, maatwerk en snelheid van leveringen.

Het bedrijf gevestigd sinds 1981 te Lommel – België is gespecialiseerd in de productie van draadstangen DIN 976-1 en aanverwante producten. Deze draadstangen worden geëxporteerd over heel Europa en verder.

Een productiesite van in totaal 31.000 m² en een gemotiveerd personeelsbestand van 35 personen, geven hun een uitstekende positie om ons gamma draadstangen te leveren aan de internationale klantenkring. Sterk geautomatiseerde machines zorgen voor betrouwbare kwaliteit en levertijden.

Winlock plaatse enkele jaren terug 3 nieuwe brandwerende sectionaalpoorten EI1 60 bij Bodegraven Metaal tijdens de uitbereiding van hun magazijn. Door een aanrijding met heftruck werd 1 sectionaalpoort aangereden en was deze toe aan vervanging. Wij zullen er dus opnieuw voor zorgen dat onze klant een goede compartimentering heeft van zijn magazijn.

Bedankt Bodegraven Metaal NV!

✅ EI1 60 – brandweerstand van 60 minuten

Wenst u een offerte op maat? Of een afspraak ter plaatse?

✉️ sales@winlockfiredoors.com

Deel dit nieuws

Left Menu Icon