Project in de kijker: RABOTVINS, NAZARETH

🔥Project in de kijker: Rabotvins Nazareth🔥

RABOTVINS NV/SA is de producent van de in 1958 gelanceerde superpopulaire aperitiefwijn, bekend als Zuster Godelieve en inmiddels herdoopt tot Godelina. Die kwam tot stand op basis van ingevoerde wijnen, die met sinaasappelsap, extracten en specerijen werden vermengd. Omwille van het ingrediënt kinine was de wijn ook bijzonder populair in het aanpalende Sint-Lucas ziekenhuis. De Zuster Godelievewijn bleek bijzonder belangrijk voor de uitbouw van de naamsbekendheid van Rabotvins.

De Gentse wijndistributeur Rabotvins, die in Frankrijk vijf eigen kastelen heeft, verlaat zijn vertrouwde stek aan Vogelenzang voor een nieuwbouwpand in de uitbreidingszone van De Prijkels in Nazareth. De familiale KMO kocht er een bedrijfsterrein van 12.000 m² aan. Bedoeling is er in 2022 een nagelnieuw bedrijfspand in te huldigen. Ook in zijn nieuwe vestiging zal Rabotvins een botteling-activiteit opzetten. Het bedrijf speelt zelfs met de idee om op zijn nieuwe locatie ook voor derden te bottelen. En daarbij hoeft het niet noodzakelijk om wijn te gaan.

Bedankt Rabotvins en Willy Naessens BELGIË / BELGIQUE

✅ EI1 60 – brandweerstand van 60 minuten

Wenst u een offerte op maat? Of een afspraak ter plaatse?

✉️ sales@winlockfiredoors.com

Deel dit nieuws

Left Menu Icon