Hoofdgebouw Graphius in Oostakker

Project in de kijker: GRAPHIUS, OOSTAKKER

🔥Project in de kijker: Graphius Oostakker🔥

Graphius Group is een industriële drukkerij die actief is op drie productiesites: Gent, Brussel en Parijs

Vanwaar het idee voor centralisatie van diverse drukkerijen? Omdat ze geloven dat industrialisering, consolidatie en verticale integratie de enige mogelijkheden zijn om een rendabel grafisch bedrijf verder uit te bouwen in een globaliserende economie.

Drukkerij en boekbinderij

Het Graphius machinepark telt 128 recente Heidelberg druktorens en een geïntegreerde boekbinderij, waardoor het een van de meest uitgebreide is op de Europese markt.

De integrale productie, van een brochure tot een hardcover boek, gebeurt intern. Daardoor is er een maximale controle op kwaliteit, budget en doorlooptijd. Ten slotte houden ze de ecologische voetafdruk van het productieproces zo minimaal mogelijk.

Bedrijfsvisie

Zij streven er voortdurend naar om een meerwaarde te creëren voor hun klanten, de medewerkers en de omgeving waarin wij opereren. Dit komt tot uiting in hen dagelijkse manier van werken: Zij besteden veel zorg aan het milieu en investeren veel in innovatie. Als familiebedrijf worden alle investeringen gedaan vanuit een long-term visie waardoor onze klanten ondernemen met een bedrijf met een toekomst.

WINLOCK zal bij Graphius te Oostakker een brandwerende deur vervangen in hun hoogspanningscabine.

Bedankt Graphius !

✅ EI1 60 – brandweerstand van 60 minuten

Wenst u een offerte op maat? Of een afspraak ter plaatse?

✉️ sales@winlockfiredoors.com

Deel dit nieuws

Left Menu Icon