Visual toekomstig project Estée Lauder in Oevel

Toekomstig project: ESTÉE LAUDER, OEVEL

The Estée Lauder Companies Inc. werd opgericht in 1946 door mevrouw Estée Lauder. Het bedrijf begon klein en groeide groeide uit tot één van de belangrijkste wereldspelers op gebied van kwaliteitshuidverzorging, make-up, parfums en haarverzorgingsproducten.

De Estée Lauder Companies herbergt vandaag maar liefst 30 verschillende merken die verkocht worden in meer dan 150 verschillende landen. De vestiging in Oevel speelt sinds 1965 een belangrijke rol in het succes. Het is uitgegroeid tot de grootste Europese vestiging binnen de Estée Lauder Companies!

Winlock zal bestaande poort uitbreken en een nieuwe plaatsen. Dit zal een EI 1 60 brandwerende poort zijn.

Bedankt The Estée Lauder Companies Inc.!

✅ EI1 60 – brandweerstand van 60 minuten

Wenst u een offerte op maat? Of een afspraak ter plaatse?

✉️ sales@winlockfiredoors.com

Deel dit nieuws

Left Menu Icon