Toekomstig project: Brussels Airport, Zaventem

Brussels Airport is een internationale luchthaven en fungeert als de nationale luchthaven van België. Ze heeft een duidelijke doelstelling: de bevoorrechte partner voor slimme connectiviteitsoplossingen, en denken en handelen duurzaam & klantgericht.Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt 3.100 werknemers te werk en exploiteert 41 vliegtuigen. In maart 2006 vloog er Boeing 777-200 van British Airways in 18 uur en 45 de langste commerciële non-stop vlucht (17.157 kilometer), van Brussel naar Melbourne.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.
Ze biedt cargocapaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.
Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en SWISS) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Er werd Winlock gevraagd een brandwerende poort met 60 minuten brandweerstand te plaatsen.

Bedankt Brussels Airport!

Deel dit nieuws

Left Menu Icon