Toekomstig project: Lutosa, Leuze-en-Hainaut

Lutosa kan bogen op meer dan 40 jaar geschiedenis en expertise binnen de aardappelsector. Ook al veroverde Lutosa de hele wereld, toch ging het familiale karakter van het bedrijf nooit verloren. Hiervoor kunnen ze bouwen op waarden die ze vol vuur uitdragen: professionalisme, inzet, respect, familiegeest en openheid tegenover de wereld. Met aanwezigheid in maar liefst 136 landen ontwikkelt Lutosa oplossingen op maat, aangepast aan de noden van zijn klanten en hun markten.

Er werd Winlock gevraagd volgend project te realiseren:

  • 1 SP met 60 minuten brandweerstand;
  • 16 enkele deuren met een combinatie van 0, 60 en 120 minuten brandweerstand;
  • 8 dubbele deuren met een combinatie van 0, 60 en 120 minuten brandweerstand;
  • 4 poorten met 60 minuten brandweerstand en food lock toepassing.

Bedankt Lutosa!

Deel dit nieuws

Left Menu Icon