Toekomstig project: Molenbergnatie, Antwerpen

De Molenbergnatie groep is een toonaangevende, innovatieve en betrouwbare partner in end-to-end supply chain management van soft commodities.

Sinds haar oprichting in 1867 is Molenbergnatie uitgegroeid tot ’s werelds toonaangevende onderneming voor supply chain management van koffie, cacao en andere zachte grondstoffen zoals rijst, zuivel en noten. Molenbergnatie heeft haar hoofdkantoor in Antwerpen en is nu ook gevestigd in Barcelona, Spanje. Molenbergnatie biedt een compleet logistiek dienstenpakket, dat wordt beheerd door professioneel opgeleid personeel. Hun verscheidenheid aan diensten omvat expeditie, verwerking, douaneaangifte, opslag en distributie.

Er werd Winlock opnieuw gevraagd volgend project te plaatsen:

  • 13 poorten met 60 minuten brandweerstand en out lock toepassing
  • 10 enkele deuren met out lock

Bedankt Molenbergnatie!

Deel dit nieuws

Left Menu Icon