Toekomstig project: RTBF Brussels

De RTBF verhuist! De Franstalige omroep krijgt een nieuw gebouw met 7 verdiepingen bovengronds en nog eens 3 verdiepingen ondergronds, alsook een logistiek gebouw. Het volledige complex zal een redactieruimte, vergaderzalen, alsook studio’s en het restaurant omvatten.

Het nieuwe hoofdkantoor van de publieke media voor de inwoners van Wallonië en Brussel komt in het hart van het toekomstige Médiapark, een gebied dat zich richt op de media, de creatieve industrieën en opleidingen voor deze toekomstgerichte beroepen. De beglaasde ruimten geven blijk van het streven naar openheid en transparantie in de activiteiten, terwijl het interieurontwerp rekening houdt met technologische ontwikkelingen en werkmethoden.

De werkzaamheden aan RTBF Média Square zijn in augustus 2020 begonnen.

Er werd Winlock gevraagd om maar liefst zeven geluidswerende poorten met 60 minuten brandweerstand te plaatsen.

Bedankt RTBF!

 

Deel dit nieuws

Left Menu Icon