Toekomstig project: JAVA Coffee, Rotselaar

Al vier generaties, sinds 1935, brandt de familie Claes JAVA koffie. Vandaag is de passie nog groter en het vakmanschap eindeloos meer verfijnd. Door de temperatuur van de koffiebrander geleidelijk te verhogen, kunnen de koffiebonen alle essentiële oliën behouden die de unieke aroma’s en smaken vrijgeven. Het resultaat? Een krachtig kopje koffie dat je de hele dag energie geeft, maar toch zacht is van smaak.

JAVA combineert ambacht met moderne technologie, een unieke mix en de kracht van het familiebedrijf. Sinds 1935 brandt de familie Claes koffie op Belgische bodem. Java zet ook de koers van innovatie en duurzaamheid verder. Zo schakelden ze over op een 100% klimaatneutrale branding en gebruiken ze voornamelijk gerecycleerd materiaal in hun webshop. JAVA Koffie werkt ook samen met duurzame labels als Fairtrade Belgium, het Europese Bio label en Rainforest Alliance.

Er werd Winlock gevraagd om een enkele deur met 60 minuten brandweerstand te plaatsen.

Bedankt, JAVA Coffee!

 

Deel dit nieuws

Left Menu Icon