Toekomstig project: Erard, Lokeren

Erard, als een van de dochterondernemingen van Distrifund, richt zich specifiek op de import en productie van schoonmaakartikelen voor de Europese markt. Het bedrijf speelt een belangrijke rol in het leveren van hoogwaardige schoonmaakproducten aan retailers en consumenten in Europa. Naast de productie van schoonmaakartikelen is Erard Nv ook betrokken bij andere activiteiten, zoals de productie van opvouwbare kratten via hun dochteronderneming Evo Box. Deze kratten worden geproduceerd in België en worden waarschijnlijk gebruikt voor transport- en opslagdoeleinden in verschillende sectoren.

Distrifund en Erard Nv vormen samen een geïntegreerd netwerk van bedrijven die streven naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan Europese retailers en consumenten, met een focus op schoonmaakartikelen en aanverwante producten.

Winlock zal er één sectionaalpoort met een brandwerendheid van 60 minuten plaatsen.

Bedankt, Erard!

 

Deel dit nieuws

Left Menu Icon