Toekomstig project: Ateljee, Gent

Ateljee vzw is een maatwerkbedrijf: ze bieden kwalitatieve tewerkstelling aan mensen met verminderde kansen op de arbeidsmarkt. Zo krijgt deze minderheidsgroep de kans om zich professioneel en persoonlijk te ontwikkelen, met als motto ‘ons werk maakt sterk’. Om deze missie te concretiseren bouwen ze aan haalbare, duurzame en maatschappelijk verantwoorde projecten. Ze realiseren die in eigen beheer en door het aangaan van strategische allianties. Hun projecten proberen steeds op een duurzame manier te opereren: met aandacht voor mens en milieu.

Momenteel is Ateljee enkele hallen aan het renoveren om nog extra mensen tewerk te kunnen stellen. Winlock werd gevraagd om er twee sectionaalpoorten met een brandwerendheid van 60 minuten plaatsen.

Bedankt, Ateljee!

 

Deel dit nieuws

Left Menu Icon