Toekomstig project: H.Essers, Genk

In 1928 begon Henri Essers met het vervoeren van vee met één vrachtwagen. Zijn zonen Noël en Jules Essers voegden zich bij hem in 1950. In 2017 nam Hilde Essers het roer over. In de loop van drie generaties is het bedrijf uitgegroeid tot een van Europa’s toonaangevende transport- en logistieke dienstverleners voor sectoren als chemie, gezondheidszorg, onderdelen en infra. H.Essers heeft dit bereikt door ondernemerschap, organische groei en strategische overnames. In 2022 boekte H.Essers een omzet van 1,1 miljard euro.

Vandaag stelt hun bedrijf meer dan 7.500 mensen tewerk in 89 vestigingen in 18 landen in West- en Oost-Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Genk.

Hun familie-DNA blijft de kern van alles wat ze doen. Ze zijn flexibel en communiceren transparant met alle belanghebbenden. Hierdoor kunnen ze zich snel aanpassen aan veranderende eisen van klanten en marktsituaties. Als familiebedrijf willen ze partnerschappen van lange termijn opbouwen met hun klanten, terwijl ze ook zorg dragen voor hun mensen en de wereld om hen heen.

Er werd Winlock gevraagd om op de site in Genk vier brandwerende poorten met een brandweerstand van 60 minuten, en maar liefst tien brandwerende poorten met een brandweerstand van 120 minuten, te plaatsen.

Bedankt, H.Essers!

 

Deel dit nieuws

Left Menu Icon