Stellantis &You - Brussel

Toekomstig project: Stellantis &You, Brussel

Stellantis & You is het distributienetwerk van de Stellantis groep (PSA/Fiat-Chrysler), een wereldwijde autofabrikant met merken zoals Peugeot, Citroën, Fiat, Opel en Jeep omvat. Stellantis & You biedt in België een breed scala aan diensten, waaronder de verkoop van nieuwe en tweedehands wagens/ bestelwagens, onderhoud en reparaties, financieringsopties en klantenondersteuning. Hun vestiging in Drogenbos (Brussel) richt zich specifiek op Peugeot, DS Store, Citroën, Opel, Spoticar en Alfa Romeo.

Winlock werd gevraagd om een brandwerende sectionaalpoort met een brandweerstand van 60 minuten en een Firescreen® (Ei1 30) te installeren. Dit brandwerend rolscherm van Hoefnagels Fire Safety is een slim fit oplossing en biedt vlamdichtheid om het element intact te houden (E), beperking van de warmtestraling van maximaal 1 kW/m2 (W) en thermische isolatie van de temperatuur (I).

Deze lichtgewicht brandschermen creëren een snelle brandcompartimentering, evacuatieroute en een aanvalsroute voor de brandweer in het geval van een brand. Winlock is de officiële verdeler en hersteller van alle Hoefnagels Fire Safety producten op de Belgische markt, waaronder de Firescreen® brandschermen.

Bedankt, Stellantis & You!

Deel dit nieuws

Left Menu Icon